Seminarium Żywność tradycyjna i regionalna. Wsparcie w ramach PROW 2007-2013 producentów uczestniczących w systemach jakości żywności. Szanse i bariery, możliwości wytwarzania.

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu zapraszają na seminarium

Żywność tradycyjna i regionalna. Wsparcie w ramach PROW 2007-2013 producentów uczestniczących w systemach jakości żywności. Szanse i bariery, możliwości wytwarzania

17 października 
w Dolnośląskim Ośrodku Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu
sala konferencyjna w budynku AGRO obiekt hotelowy, ul. Zwycięska 4, Wrocław

Seminarium jest przeznaczone jest dla rolników i producentów posiadaczy unijnych znaków jakości, rolników i producentów chcących ubiegać się o znaki UE, doradców rolnych, przedstawicieli administracji i samorządowców, liderów organizacji pozarządowych.


Szczegółowych informacji udziela Izabela Michniewicz, Dział PWGDiA

Osoby zainteresowane udziałem proszę o potwierdzenie telefoniczne: 71 339 80 21 wew. 152 lub e-mail: izabela.michniewicz@dodr.pl

 

Pobierz program (PDF)

 

Zadanie współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Pomocy Technicznej
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 i budżetu państwa.
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi