Seminarium Żywność tradycyjna i regionalna. Wsparcie w ramach PROW 2007-2013 producentów uczestniczących w systemach jakości żywności. Szanse i bariery, możliwości wytwarzania.
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego oraz Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu zapraszają na seminarium
Żywność tradycyjna i regionalna. Wsparcie w ramach PROW 2007-2013 producentów uczestniczących w systemach jakości żywności. Szanse i bariery, możliwości wytwarzania
17 października
w Dolnośląskim Ośrodku Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu
sala konferencyjna w budynku AGRO obiekt hotelowy, ul. Zwycięska 4, Wrocław
Seminarium jest przeznaczone jest dla rolników i producentów posiadaczy unijnych znaków jakości, rolników i producentów chcących ubiegać się o znaki UE, doradców rolnych, przedstawicieli administracji i samorządowców, liderów organizacji pozarządowych.
Szczegółowych informacji udziela Izabela Michniewicz, Dział PWGDiA
Osoby zainteresowane udziałem proszę o potwierdzenie telefoniczne: 71 339 80 21 wew. 152 lub e-mail: izabela.michniewicz@dodr.pl
Zadanie współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Pomocy Technicznej
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 i budżetu państwa.
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi